ØBG tennis

Bliv en del af vores power team

Vision

I ØBG tennis ønsker vi at skabe et elite junior center, i en social struktur, som giver plads til både elite og motion. Et værested for de unge hvor de trives.

Status

ØBG oplever en kraftig fremgang i juniorer som er gået fra næsten nul til over 60 på to år, med et mål om at blive 100 juniorer, og 250-300 medlemmer i alt.

Udvikling

Siden bestyrelsen blev reetableret med ny formand, er der sket meget i klubben, også hvad angår frivillige ressourcer, så basen til at gennemføre projekter er til stede, herunder arbejder vi med planer om at bygge nyt klubhus samt to indendørs baner – så vi på den måde kan gøre tennis til en helårssport i denne del af byen.

ØBG ønsker at bliver en tenniscenter for juniorer på såvel elite som motionsplan, med den målsætning at klubben indenfor få år har flere spillere som kan gøre sig gældende på landsplan.

Som det er i dag, skal spillere fra Silkeborg og omegn til Århus for at kunne dyrke junior tennis på højt plan, det ønsker vi at gøre op med, og skabe er elite alternativ.

ØBG tennis er mere end elite, vi ønsker at rumme bredden for både unge og gamle, skabe en kultur omkring sporten, tilbyde et sundt og spændende alternativ til de mange andre fristelser hverdagen byder på. Desuden har vi meget fokus på områder som handikaptennis, skoletennis og ikke mindst tennis og motion til den ældre generation.